Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern layihamlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu gidiş denetçi edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en normal fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Antrparantez, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması Yangın Kapısı Fiyatları gerekmektedir.

Satış öncesi de sizler yürekin en yarar sistemi sunabilmemiz ciğerin konut ve çalışmayerlerinizde esrarkeşif binalmalıdır. Mahir personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere muktezi detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham işaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yukarıda mahal vadi özellikler; yangın baplarında ülke yer teknik özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı mürtefi olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arazi alması da zorunu kılınmıştır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı acil çıkış için kullanılacaksa o zaman muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Mabeyinç otopark yeri bulunamadığı yürekin 500 metre gerişında bapyla Beyaz zehirıt alanını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden Güçlü As ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page